26 november

KNLTB Jaarcongres

Locatie:
Omnisport
Plaats:
Apeldoorn

Op zaterdag 26 november vond in Omnisport Apeldoorn het KNLTB Jaarcongres plaats. Bij deze vierde editie van het KNLTB Jaarcongres waren ruim 800 verenigingsfunctionarissen van 330 tennisverenigingen aanwezig. Het jaarcongres stond ditmaal in het teken van innovatie en verbinding.

Tijdens deze ontmoetingsdag voor bestuurders van verenigingen kwamen verschillende onderwerpen aan bod die belangrijk zijn voor een vereniging. Inspirerende gastsprekers als Ben Woldring en Marc Lammers gaven hun visie op het tennislandschap. Daarnaast stonden er kennissessies op het programma. Aanwezigen konden deelnemen aan sessies over thema’s als Competitie Nieuwe Stijl, Ledenwerving- en behoud, het betrekken van nieuwe generaties, Tenniskids, de KNLTB ClubApp en meer.

KNLTB Jaarprijzen

Tijdens het jaarcongres werd ook de Zwarte Tulp award uitgereikt, de prijs voor de tennisvereniging en vrijwilliger die in 2016 iets bijzonders hebben gedaan en daarmee een goed voorbeeld zijn voor anderen. Tennis Vereniging Carolus in Helmond en verenigingsvrijwilliger Geert-Jan van Dijken van tennisvereniging ULTC Iduna in Utrecht zijn uitverkozen tot respectievelijk KNLTB ‘Vereniging van het Jaar’ en ‘Verenigingsvrijwilliger van het Jaar’ 2016.

Presentaties

Bekijk de presentaties die zijn gegeven

KNLTB Jaarprijzen

Winnaars Zwarte tulp award 2015