Onder35 competitie

Spelen met én tegen spelers van je eigen leeftijd? Competitie spelen op zaterdagen vanaf 17.00 uur? Dat kan in 2017 als je mee doet met de Onder35 competitie. De naam zegt het al: exclusief voor spelers en speelsters van 17 tot en met 35 jaar. Informeer snel bij je Verenigingscompetitieleider (VCL) of het bestuur of jouw club teams gaat inschrijven voor deze nieuwe competitie!

Voorjaarscompetitie 2017

De Onder35 competitie wordt tijdens de Voorjaarcompetitie 2017 niet aangeboden vanwege te weinig animo. 

4 dubbelspelen

Teams met speelsterkte 3 tot en met 9 kunnen meedoen aan deze competitievorm. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per zaterdag vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD.

Speeldag: op zaterdag 

Om de competitie goed planbaar te houden (vanwege een zaterdagbaantje, als jonge ouders etc.) beginnen de wedstrijden op zaterdag tussen 17.00 en 19.00 uur. De speeldag en de aanvangstijd is afgestemd op de wensen van vele jongere senioren. Voor deze competitie geldt ‘Compact Spelen’, dus elke partij neemt gemiddeld ongeveer 1.15 uur in beslag.

Meer informatie

Elke club bepaalt zelf of er teams voor deze nieuwe competitie worden ingeschreven. Ga dus voor meer informatie naar de VCL van je club. Doet je club niet mee? Of ben je nu geen lid van een club? Neem dan contact op met de KNLTB. Wie weet vinden we een club bij jou in de buurt die (wel) meedoet.

Klik hier voor een handige infographic over de Onder35 competitie.

Relevante links

 

  Onder35 Competitie

  • Alleen voor spelers jonger dan 35 jaar
  • Voor speelsterkte 3 tot en met 9
  • Elk team speelt vier dubbels
  • Minimaal vier spelers per team
  • Zeven speeldagen in april en mei
  • Zaterdag vanaf 17.00 uur
  • Compact Spelen