22 mei - 11 juni

DJK

Locatie:
In alle 15 districten
Plaats:

Hier vind je alle informatie over de Districts Jeugd Kampioenschappen 2017.

Door het land heen worden in het voorjaar Districts Jeugd Kampioenschappen (DJK) georganiseerd. Iedereen mag meedoen. De winnaars in de diverse categorieën mogen zich een jaar lang districts jeugd kampioen noemen! Ook Kiki Bertens en Robin Haase hebben deze titel ooit in de wacht gesleept.

Voor trainers, ouders en belangstellenden zijn de DJK’s een mooie gelegenheid om het jeugdtennis in het eigen district te bekijken en de spelers aan te moedigen.

Voor wie?

Alle kinderen die lid zijn van een vereniging en het leuk vinden om een toernooi te spelen, mogen zich inschrijven voor de DJK.

Speeldata en inschrijven

De ontbrekende inschrijflinkjes volgen zo snel mogelijk. 

DJK Nederland

Dit jaar zal er voor het eerst een DJK Nederland gaan plaatsvinden. De winnaars in de categorieën 11 t/m 12, 13 t/m 14 en 15 t/m 16 van elk district zullen een uitnodiging ontvangen om in het weekend van 9 en 10 september het tegen elkaar op te nemen. 

Tips voor verenigingen en trainers

Om een geslaagd DJK te kunnen organiseren, vragen wij verenigingen en trainers kinderen te enthousiasmeren. Hoe kunt u dat doen:

  • Alle verenigingen ontvangen een aankondiging van de DJK. Bij deze aankondiging worden flyers meegestuurd. Deze flyers kunt u uitdelen aan de kinderen van uw vereniging, bijvoorbeeld tijdens de training of een evenement.
  • Op de verenigingswebsite kunt u een bericht plaatsen met een aankondiging en een link naar de inschrijfwebsite.
  • Wij vragen trainers om kinderen tijdens de training enthousiast te maken om in te schrijven voor de DJK.