22 mei - 11 juni

DJK

Locatie:
In alle 15 districten
Plaats:

Hier vind je alle informatie over de Districts Jeugd Kampioenschappen.

Door het land heen worden in het voorjaar Districts Jeugd Kampioenschappen (DJK) georganiseerd. Iedereen mag meedoen. De winnaars in de diverse categorieën mogen zich een jaar lang districts jeugd kampioen noemen! Ook Kiki Bertens en Robin Haase hebben deze titel ooit in de wacht gesleept.

Voor trainers, ouders en belangstellenden zijn de DJK’s een mooie gelegenheid om het jeugdtennis in het eigen district te bekijken en de spelers aan te moedigen.

Voor wie?

Alle kinderen die lid zijn van een vereniging en het leuk vinden om een toernooi te spelen, mogen zich inschrijven voor de DJK.

DJK Nederland

Dit jaar zijn voor het eerst DJK Nederland georganiseerd. Deze kampioenschappen vonden in september plaats in Den Haag. De winnaars van DJK Nederland 2017 zijn:

Leeftijds-
categorie

Kampioen DJK
Nederland 2017

JE 9-10 Groen

Luka Nikolic

ME 9-10 Groen

Britt du Pree

JE 11-12

Lars Wagenaar

ME 11-12

Rose Marie Nijkamp

JE 13-14

Sil Hollemans

ME 13-14

Florentine Dekkers

JE 15-16

Stijn Pel

ME 15-16

Suzanne van de Kar

Tips voor verenigingen en trainers

Om geslaagde DJK te kunnen organiseren, vragen wij verenigingen en trainers kinderen te enthousiasmeren. Hoe kunt u dat doen:

  • Alle verenigingen ontvangen een aankondiging van de DJK. Bij deze aankondiging worden flyers meegestuurd. Deze flyers kunt u uitdelen aan de kinderen van uw vereniging, bijvoorbeeld tijdens de training of een evenement.
  • Op de verenigingswebsite kunt u een bericht plaatsen met een aankondiging en een link naar de inschrijfwebsite.
  • Wij vragen trainers om kinderen tijdens de training enthousiast te maken om in te schrijven voor de DJK.