27 december - 31 december

ITF Indoor Senior Open Bergen op Zoom

Locatie:
Sportcentrum de Karmel
Plaats:
Bergen op Zoom

Voor het tweede jaar organiseren Franny van Opstal (toernooidirecteur) en Pim Felius het toernooi in Sportcentrum de Karmel (Bergen op Zoom). Na een succesvolle editie in 2014 is het toernooi opgewaardeerd van een ITF Grade 5 naar een ITF Grade 4. Tijdens het toernooi zijn er voor de spelers twee oefenbanen en een fitnessruimte beschikbaar. Elke avond is er de mogelijkheid om voor ongeveer 10 euro een avondmaaltijd te nuttigen. Op dinsdag 29 december wordt een spelersavond georganiseerd.

Om in te schrijven voor dit internationale toernooi heb je een ‘Seniors IPIN’ nodig. Een IPIN is een unieke code van de ITF. Deze Seniors IPIN kun je aanschaffen via de ITF, en kost jaarlijks US $20. Heb je al een geldige IPIN voor 2015, dan is het vanaf begin november al mogelijk om je IPIN te verlengen. 

Met een geldige IPIN kun je je inschrijven voor de ITF Senior tour. Op deze site staan ook allerlei documenten die kunnen helpen met inschrijven en het verkrijgen van een IPIN nummer.

Kijk voor meer informatie over dit Grade 4-toernooi op de site van de ITF. Lees hier het verslag van de editie van 2014.