25 juli - 31 juli

ITF 2 Amsterdam Senior International Open

Locatie:
T.V. de Kegel
Plaats:
Amstelveen

Voor de achtste keer wordt het Amsterdam Senior International Open toernooi in Amstelveen op de gravel banen van T.V. De Kegel georganiseerd. Toernooidirecteur van een Grade 2, Rogier Liefbroer verwelkomt van 25 t/m 31 juli 2016 graag spelers in de leeftijdscategorieën 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+ en 80+.

Het Amsterdam Senior International Open staat bekend om zijn gezellige sfeer en het uitstekende tennis. In 2015 waren er topspelers uit 13 landen en 4 continenten. Niet alleen stijgt het aantal deelnemers, maar vooral ook de kwaliteit (238 inschrijvingen in 29 schema's of poules).

Het toernooi wordt gehouden in het bekende tennispark van De Kegel (12 gravelbanen en 10 binnenbanen met tapijt) met een directe busverbinding naar het centrum van Amsterdam en ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid. Spelers en partners kunnen logeren in het comfortabele 4 sterren Grand Hotel Amstelveen (tegen gereduceerd tarief) welke gelegen is naast het park.

Behalve prima eten en drinken in het clubrestaurant en gratis wifi worden er extra activiteiten ontplooid zoals een gratis afternoon tea en een spelersdiner.

Inschrijven

Met een geldige IPIN kun je je inschrijven voor de ITF Senior tour. Op deze site staan ook allerlei documenten die kunnen helpen met inschrijven en het verkrijgen van een IPIN nummer.

Kijk voor meer informatie over dit Grade 2-toernooi op de site van de ITF