24 november

KNLTB Jaarcongres

Locatie:
NBC Congrescentrum Nieuwegein
Plaats:
Nieuwegein

Op zaterdag 24 november vindt in het NBC Congrescentrum Nieuwegein het KNLTB Jaarcongres plaats. Tijdens deze ontmoetingsdag voor bestuurders van verenigingen komen verschillende onderwerpen aan bod die belangrijk zijn voor alle verenigingen.

Jaarcongres 2017

Tijdens deze ontmoetingsdag voor bestuurders van tennisverenigingen werden zij uitgebreid meegenomen in de relevante ontwikkelingen binnen de tennissport in het algemeen en de vereniging in het bijzonder. Mark Koevermans, voormalig toptennisser en Davis Cup-held, en tegenwoordig commerciële baas bij Feyenoord, vertelde als hoofdspreker over zijn werkzaamheden bij Feyenoord, waarbij hij de vertaalslag maakt met concrete tips richting de clubs.

Kennissessies en presentaties

In de diverse kennissessies werden specifieke onderwerpen thematisch besproken en kon men met elkaar in gesprek hierover. De presentaties die tijdens de kennissessies zijn gegeven kun je hier terugvinden.

Zwarte Tulp awards uitgereikt

Tijdens het Jaarcongres werden ook de Zwarte Tulp awards uitgereikt. Deze jaarprijzen worden toegekend aan de tennisvereniging en vrijwilliger die in 2017 iets bijzonders hebben gedaan en daarmee een positieve bijdrage hebben geleverd aan de tennissport in Nederland. De Vereniging van het Jaar 2017 is TC Domstad, Anton Dijkhuis van de Edese Tennisclub werd gehuldigd als Verenigingsvrijwilliger van het Jaar 2017. Meer over deze winnaars lees je hier

Aftermovie

Een mooie aftermovie van het Jaarcongres kun je hier bekijken!