Nederlandse Loterij NK Tennis: De strijd barst los

Na een aantal tennisloze weken kan er de komende dagen weer worden genoten van live toptennis. De Nederlandse Loterij NK Tennis wordt tot en met zondag 16 december gehouden in Alphen aan den Rijn. Onder anderen Robin Haase, de gebroeders Griekspoor, Richel Hogenkamp, Lesley Kerkhove, Demi Schuurs, Maikel Scheffers en Diede de Groot strijden bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot om de nationale titels.

Naast de Nederlandse titels het enkelspel wordt er ook gestreden in het dubbelspel. Dit levert vaak bijzondere combinaties op. Haase vindt bijvoorbeeld aan zijn zijde de relatief onbekende Sem Verbeek, terwijl zijn vaste dubbelpartner Matwé Middelkoop deze week een duo vormt met Sander Arends.

Tennis.nl

Verder lezen? Bekijk het artikel op tennis.nl. Via deze website blijf je op de hoogte van het programma, nieuws en uitslagen rondom de Nederlandse Loterij NK Tennis in Alphen aan den Rijn.