Sky Radio

Sky Radio 101 FM 

Met meer dan 3 miljoen luisteraars per week is Sky Radio 101 FM dé muziekzender van Nederland. Zonder dj’s, met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. 

Sky Radio en de KNLTB

De KNLTB en Sky Radio 101 FM werken sinds 1999 samen aan de promotie van tennis in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de Sky Radio luisteraars zelf tennist en/of graag naar tennis kijkt. Op Sky Radio worden daarom ook veel tennisacties gehouden, waarbij je kaarten voor Davis Cup, Roland Garros en Wimbledon kunt winnen. 

Sky Radio online

Op www.skyradio.nl vind je de leukste acties waarmee je kans maakt op de mooiste prijzen. Verder word je op de hoogte gehouden van alles wat met muziek te maken heeft. En als je wilt weten wanneer jouw favoriete muziek of artiest op Sky Radio voorbij komt, dan ben je op skyradio.nl ook aan het goede adres.