Word vrijwilliger

Binnen de KNLTB werken vrijwilligers en beroepskrachten er samen aan om het tennis in Nederland te promoten en verder te ontwikkelen.

Momenteel zijn er zo’n 1100 mensen die in hun vrije tijd een steentje bijdragen aan de KNLTB! Zij zijn het gezicht van de KNLTB naar de tennissers. De bond is altijd op zoek naar nog meer vrijwilligers voor zowel bestuurlijke functies als voor uitvoerende taken boven verenigingsniveau.

Vrijwilligersfuncties bij de KNLTB

Er zijn verschillende manieren om als vrijwilliger actief te zijn voor de KNLTB: als bestuurder, maar ook als vertegenwoordiger namens de KNLTB bij toernooien en competities, bijvoorbeeld als scheidsrechter of bondsgedelegeerde. Wat iemand doet hangt af van belangstelling, beschikbare vrije tijd en kennis en vaardigheden.

Vrijwilligerswerk loont

Vrijwilligerswerk bij de KNLTB biedt de gelegenheid om met andere mensen in aanraking te komen die de passie voor de tennissport delen. Het werk is onbetaald, maar natuurlijk worden reis- en onkosten vergoed. Bovendien worden onze vrijwilligers regelmatig uitgenodigd bij sociale activiteiten en tennisevenementen.

Bekijk onze actuele vacatures voor vrijwilligers.

   

Wat doet de KNLTB?

Lees hier meer over de missie en de visie van de tennisbond.

Organisatiestructuur

Lees hier meer over de organisatie en de statuten en reglementen.