06 juli - 07 juli

NK G-Tennis

Locatie:
Tulip Tennis Center
Plaats:
Hilversum

Op zaterdag 6 én zondag 7 juli worden op de banen van het Tulip Tennis Center in Hilversum de NK G-Tennis 2019 georganiseerd. In dit weekend komen G-tennissers uit het hele land in actie om samen hun wedstrijden te spelen. De NK G-Tennis vinden om de twee jaar plaats en worden dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd op initiatief van de KNLTB.

Aan deze Nationale Kampioenschappen mogen alle G-tennissers van elk niveau deelnemen. Naast wedstrijden worden er ook clinics georganiseerd zodat ook spelers die geen wedstrijden willen spelen, ook kunnen deelnemen aan dit super leuke evenement.

Alle G-tennissers met een KNLTB-lidmaatschap of spelers van tennisverenigingen die zijn aangesloten bij Gehandicaten Sport Nederland mogen deelnemen. Helaas is het termijn om in te schrijven verstreken. In de week van 24 juni worden alle deelnemende verenigingen geïnformeerd over het definitieve programma, de speeltijden, etc.

Terugblik NK G-Tennis 2017

De laatste NK G-Tennis werden in 2017 georganiseerd in Assen, en waren een groot succes.

Fotograaf Yolanda Visser was ook aanwezig bij dit kampioenschap bij ATV de Hertenkamp in Assen en heeft toen prachtige foto’s gemaakt. Je vindt ze op de Facebookpagina van de KNLTB.