Banner KNLTB Nieuw Coffeeclick

CoffeeClick

Het unieke koffieconcept is doorslaggevend geweest voor de keuze van de KNLTB voor een partnership met CoffeeClick.

Over CoffeeClick

Het unieke CoffeeClick koffieconcept heeft als belangrijkste kenmerk: Geen verrassingen achteraf! CoffeeClick heeft alle facetten van de koffie-industrie in eigen beheer. Van wekelijks vers gebrande koffiebonen en hoogwaardige koffiemachines uit eigen productielijn tot en met de benodigde toebehoren en perfecte in-house serviceverlening. Alles voor één vaste all-in prijs per kopje! Elke vereniging die kiest voor het CoffeeClick concept weet dus voortaan exact wat er wordt verdiend aan een heerlijk kopje verse bonenkoffie.

Relatie met de KNLTB

Het transparante koffieconcept van CoffeeClick zorgt voor duidelijkheid en inzicht in de kosten, zodat een vereniging altijd exact weet wat een kop koffie kost én oplevert. Als centraal punt van alle tennisverenigingen in Nederland heeft de KNLTB met deze samenwerking de eerste stap gezet naar (h)eerlijke koffie op iedere tennisvereniging.

Voordeel voor KNLTB-verenigingen

CoffeeClick biedt de vereniging fantastische koffieproducten, een transparant verdienmodel en een tevreden bezoeker. De slogan luidt dan ook niet voor niets: “It’s all in the Click!”

Diverse apparatuur- en smaakmogelijkheden zorgen ervoor dat het concept van CoffeeClick geschikt is voor iedere vereniging. De adviseurs bekijken samen met jou aan de hand van de wensen van de vereniging wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer een vereniging kiest voor CoffeeClick krijgen zij er, behalve (h)eerlijke verse bonenkoffie en tevreden supporters, ook een nieuwe sponsor bij! Kiest u voor bord-, shirt-, bal-, of toernooisponsoring? Alles is mogelijk.

(H)eerlijke bonenkoffie, hogere kantineomzet en CoffeeClick als sponsor van de vereniging? Neem een kijkje op de website van CoffeeClick: https://www.coffeeclick.nl/