Tennis.nl, jouw gids in de wereld van tennis

Tennis is een super leuke sport. Om te kijken en om te spelen. Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben iets met tennis. Ze volgen het als fan op TV, kijken live bij evenementen of staan zelf op de baan.

Op tennis.nl beleef en volg je vanaf nu internationaal en nationaal toptennis. Je vindt er informatie over evenementen, nieuws over onze nationale toppers zoals Kiki Bertens en Robin Haase. En natuurlijk over opmerkelijke prestaties van spelers als Nadal, Federer, Djokovic en Williams. Livestreams en kaartverkoop voor de Davis Cup en Fed Cup, je vindt het allemaal op tennis.nl. Volg tennis.nl ook op Twitter en Facebook.

Voor meer informatie over tennis als sport, open dagen of verenigingen kan je ook terecht op tennis.nl. Tennis begint hier! 

KNLTB.nl

Op KNLTB.nl vind je als KNLTB-lid nieuws en alle vertrouwde en handige informatie voor actieve tennissers. Hoe kan jij je verder ontwikkelen en jezelf verbeteren, wedstrijden op je eigen niveau spelen en met meer plezier tennissen. Je leest er over competities, toernooien, kampioenschappen, ranking en evenementen. Maar ook delen we technische tips, hoe blijf je fit op de baan, hoe kan je blessures voorkomen en alles over Fairplay.

En wil je je inzetten voor je vereniging, dan vind je op knltb.nl ook alles over vrijwilligersfuncties, opleidingen en cursussen, tennisleraren en over de organisatie en ondersteuning vanuit de KNLTB.

Een selectie van het tennisnieuws, kampioenschappen en toernooien bij junioren, senioren en toptennis blijven we ook op knltb.nl aanbieden. Zie hiervoor Tennis Nieuws.

Op centrecourt.nl delen we kennis en succesverhalen van en voor verenigingen. Je hoeft als vrijwilliger en/of functionaris niet het wiel opnieuw uit te vinden, er zijn zoveel goede voorbeelden, stappenplannen en ondersteunende middelen die jouw vereniging kan inzetten.

Veel tennisplezier.