Nederlandse Loterij NK Tennis: Schema hoofdtoernooi bekend

De loting voor de Nederlandse Loterij NK Tennis heeft maandagavond plaatsgevonden. Het schema van het heren- en damesenkelspel bestaat uit 16 plaatsen. Tien direct geplaatste spelers worden aangevuld met vier spelers uit het kwalificatietoernooi. Zowel de nummer één als twee van de plaatsingslijst geniet van een bye in de eerste ronde. Het hoofdtoernooi start woensdag.

In het heren enkelspel komen Robin Haase en Tallon Griekspoor niet in actie in de eerste ronde bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. In het damesenkelspel genieten Richel Hogenkamp en Bibiane Schoofs van een beschermde status. Hogenkamp neemt het in haar eerste partij op tegen de Stephanie Visscher of een qualifier. De als derde geplaatste Lesley Kerkhove zit in de bovenste helft van het schema en kan Hogenkamp in de halve finale treffen.

Tennis.nl

Verder lezen? Bekijk het artikel op tennis.nl. Via deze website blijf je op de hoogte van het programma, nieuws en uitslagen rondom de Nederlandse Loterij NK Tennis in Alphen aan den Rijn.