Seniorentennissers in actie op Dutch Seniors Indoors in Susteren

In de maand december staan er twee internationale seniorentoernooi in Nederland op het programma. In het Limburgse Susteren wordt de tweede editie gehouden van de Dutch Seniors Indoors.

Naast het toernooi in Susteren wordt aan het einde van de maand de vijfde editie gehouden van de Indoor Senior Open in Bergen op Zoom. Het toernooi in Susteren is voor het tweede jaar op rij een Grade 5-toernooi. Het toernooi in Susteren trekt veel Belgische en Duitse tennissers naar Limburg.

Dave Linckens is net als vorig jaar van de partij. Hij won het toernooi vorig jaar in de categorie 40+, nu gaat hij met Maurice Geilen en Tom Lodewijk uitmaken wie de categorie 45+ gaat winnen. Toernooidirecteur John Vievermans hoopt zijn titel te prolongeren in de categorie 55+. Vievermans, voormalig profvoetballer bij NEC, won eerder dit jaar de ITF Seniors Mol-Wezel Open in België. Ook Geer Maessen kan zijn titel verdedigen, hij komt uit in de categorie 70+.

De vrouwen komen in Susteren in actie in de categorie 65+. Mary Marechal gaat met de Duitse vrouwen Ulrike Theil en Gabriele Hansen een gooi doen naar de toernooizege.

Bekijk hier alle wedstrijden van de Dutch Seniors Indoors in Susteren.