Award ITF Erik Poel 2024

Erik Poel ontvangt ITF Award Services to the Game

Algemeen directeur Erik Poel heeft de ITF Award for Services to the Game ontvangen tijdens de jaarvergadering van de ITF in Hong Kong. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn lange staat van dienst als algemeen directeur van de KNLTB en het bijwonen van meer dan 10 Annual General Meetings (AGM) van de ITF. Deze internationale onderscheiding is op aanvraag van de KNLTB toegekend als blijk van waardering voor zijn inzet voor het tennis in Nederland en internationaal.

Erik Poel is sinds 2013 in dienst bij de KNLTB en vanaf 2014 als algemeen directeur. Onder zijn leiderschap heeft de KNLTB significante stappen gezet en is er een solide basis gelegd voor de toekomst van tennis en padel in Nederland. Vanuit zijn functie als algemeen directeur bezocht hij jaarlijks de AGM’s van de ITF en dacht mee over nieuwe formats en innovaties. Hij deelde veelvuldig zijn kennis met andere landen. Dit jaar was zijn 12e AGM in Hong Kong.

Na meer dan 10 succesvolle jaren als algemeen directeur maakte Erik Poel eind januari bekend dat hij aan het einde van dit jaar afscheid neemt van de KNLTB.