Nederland Tennisland

Nederland Tennisland

Word jij het gezicht van de nieuwe
KNLTB campagne?

Nederland Tennisland. Ik doe mee!

De KNLTB start binnenkort met een hele nieuwe Marketing-Communicatiecampagne. Het thema is: Nederland tennisland. Iedereen doet mee! Dit om te laten zien dat Nederland een echt tennisland is en om te laten zien hoe mooi tennis is.

Voor deze campagne zijn we op zoek naar gave gezichten en mooie verhalen. Heb je iets unieks in je uitstraling? En vind je het leuk om hieraan mee te werken? Meld je dan snel hieronder aan. En dan word jij misschien wel één van de nieuwe gezichten van de nieuwe campagne. De KNLTB zal jouw verhaal en foto's graag 1,5 tot 2 jaar willen gebruiken. Uiteraard krijg je hiervoor een mooie vergoeding! 

Word jij het nieuwe gezicht van onze nieuwe campagne?  

We zijn op zoek naar de volgende personen:

 • Een gelicenseerde tennisleraar 
  We zijn op zoek naar een enthousiaste tennisleraar die in het bezit is van een geldige licentie. Ben jij de tennisleraar die we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan. 
 • Een vrijwilliger op de club
  We zijn op zoek naar een vrolijke vrijwilliger die zich met veel plezier inzet voor de vereniging. Ben jij de vrijwilliger die we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan. 

 • Een puber die meedoet aan de juniorencompetitie 
  We zijn op zoek naar een 14/15 jarige puber die meedoet aan de juniorencompetitie. Ben jij degene die we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan.  

Voor onze campagne 'Nederland Tennisland. Iedereen doet mee.' hebben we onderstaande personen al gevonden. Uiteraard blijven we op zoek naar gave gezichten met mooie verhalen, dus herken jij jezelf in één van onderstaande personen? Meld je dan aan, we houden je graag in ons bestand. 

 • Een vader of moeder van een tennissend kind, die actief is op de club
  We zijn op zoek naar een vader of moeder tussen de 35 - 45 jaar die zelf geen actieve tennisser is, maar waarvan één van de kinderen wel actief tennist, bijvoorbeeld Tenniskids. Daarnaast ben je als ouder actief op de vereniging waar je kind speelt. Ben jij de vader of moeder die we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan. 

 • Een beginnende wedstrijdspeler, speelsterkte 8 of 9
  We zijn op zoek naar een man/vrouw rond de 30 jaar die max. 3 jaar lid is van een tennisvereniging. Je bent onlangs begonnen met 8/9 Tennis of hebt speelsterkte 8/9. Ben jij de beginnende wedstrijdspeler die we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan. 
 • Een voetballer / hockeyer met interesse in tennis
  We zijn op zoek naar een student tussen de 22 - 28 jaar die, bij voorkeur, op kamers woont. Je tennist niet, maar beoefent wel een andere sport zoals voetbal of hockey. Doordat je de komende maanden een zomerstop hebt, wil je in de zomer graag in beweging blijven. Ben jij de voetballer/hockeyer die we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan. 
 • Een rolstoeltennisser
  We zijn op zoek naar een actieve rolstoeltennisser (20 - 45 jaar). Ben jij de rolstoeltennisser die we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan. 
 • Een 50+ er die recreatief tennist en fit wil blijven op de tennisbaan
  We zijn op zoek naar een recreatieve 50+ er die wekelijks met een vaste groep op een vaste avond/ochtend een balletje slaat. Je tennist voornamelijk omdat je er enorm veel plezier in hebt, maar ook omdat je graag fit wilt blijven op de baan. Ben jij de 50+ er die we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan. 
 • Een kind, niet gebonden aan een club, dat graag tegen bijvoorbeeld een muurtje tennist
  We zijn op zoek naar een jongen/meisje tussen de 10 - 13 jaar. Je bent woonachtig in de randstad en zit in de laatste jaren van de basisschool of eerste jaren van de middelbare school. Je bent niet gebonden aan een club, maar tennist wel heel erg graag. Bijvoorbeeld tegen een muurtje of samen met je vriendjes op het schoolplein. Ben jij het kind dat we zoeken? Meld je dan via dit formulier aan.