Dunlop

Dunlop is al ruim 50 jaar official supplier van de KNLTB en is hiermee de trouwste sponsor van de tennisbond. Alle trainingen van de nationale selectie en thuiswedstrijden van het Davis Cupteam en Fed Cupteam worden met de Dunlop Fort Max TP gespeeld. Ook worden de ballen van Dunlop gebruikt tijdens alle door de KNLTB georganiseerde toernooien. Daarnaast ontwikkelt de KNLTB samen met Dunlop producten speciaal voor het jeugdtennis.

Dunlop: een lange historie 

Dunlop bestaat meer dan een eeuw en is één van de oudste merken in de geschiedenis van de sport. Dunlop, vooral bekend om haar tennisrackets, domineert sinds jaar en dag de tennisballenmarkt.

De historie begon met de vervaardiging van houten rackets, waarvan de Dunlop Maxply het meest bekend werd. In de jaren tachtig kwam de introductie van het kunststof racket en ook nu nog staat de technische ontwikkeling van Dunlop niet stil. Topspelers als John McEnroe en Steffie Graf gaven Dunlop een nog grotere naamsbekendheid.

Dunlop: het bedrijf 

Dunlop Slazenger Benelux (DSB) is een onderdeel van het moederbedrijf Dunlop Slazenger International in Engeland en zij behoren tot de Dunlop Slazenger Groep die wereldwijd opereert. Het hoofdkantoor van DSB staat in Eindhoven en is compleet autonoom. De corebusiness van het bedrijf DSB is de verkoop van tennis-, golf-, squash- en badminton hardware. De klantenkring van DSB bestaat uit sportvakhandelaren en grootwinkelbedrijven in de Benelux.

Ga voor meer informatie naar www.dunloptennis.nl en de online tenniscollectie.