Menzis

Menzis is een zorgverzekeraar en werkt vanuit deze missie: samen verzekeren zij kwalitatief goede zorg om de leefkracht van ieder mens te versterken.

Om deze ambitie waar te maken is Menzis binnen diverse werkvelden actief. Eén daarvan is dat ze investeren in de jeugd om hen een basis te geven voor een gezond en actief leven. Daarom werken de KNLTB en Menzis samen.

KNLTB-leden verzekeren zich met korting

Ook jij kunt van deze samenwerking profiteren. Je bent bij Menzis al verzekerd van goede zorg voor € 111,86 per maand. Bovendien beloont Menzis een gezonde leefstijl. Met het gezondheidsprogramma Menzis SamenGezond, en de bijbehorende app, helpen we jou om het maximale uit je leven te kunnen halen. Met een online coach, tips, blogs en uitdagingen.

De voordelen van de Menzis KNLTB Polis 2018

  • Je bent al verzekerd voor € 111,86 per maand (Menzis Basis inclusief 6% korting, met eigen risico van € 385)
  • Menzis is een coöperatie zonder winstoogmerk
  • Iedereen is welkom: we selecteren niet op gezondheid of leeftijd
  • Je kunt terecht in elk ziekenhuis en kiest zelf je huisarts en tandarts
  • Gezonder en fitter met Menzis SamenGezond

Lees hier meer over de Menzis KNLTB Polis. Wil je meer weten over Menzis SamenGezond, kijk dan hier

Jeugd in beweging

Al jarenlang is Menzis actief om de jeugd in beweging te krijgen en te houden. Menzis en haar partners ontwikkelen samen goede beweeg- en sportprogramma's. Naast de concrete beweeg- en sportprogramma's wordt ook veel aandacht besteed aan voorlichting en educatie. Onderzoek laat zien dat de basisschool-leeftijd cruciaal is voor de (fysieke) ontwikkeling van kinderen. Goed bewegingsonderwijs geeft kinderen een juiste basis voor een gezond en actief leven. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. 

Naast de overeenkomst met de KNLTB steunt Menzis diverse andere initiatieven om kinderen meer te laten bewegen. Kijk voor meer informatie op www.sponsorinbeweging.nl.

School, straat, vereniging

Menzis is Jeugdpartner van de KNLTB. Menzis en de KNLTB willen jaarlijks 10.000 kinderen structureel aan het tennissen krijgen. Daarvoor is het programma ‘Menzis Tenniskids@school’ ontwikkeld dat de doorstroom van jeugdactiviteiten naar de vereniging verbetert. Meer informatie over de samenwerking tussen Menzis en de KNLTB vind je hier.